TUNNE+TILA

TUNNE+TILA -paikkasidonnaisen tilateossarjan Rauman-osuus oli Sepän talon puutarhassa kesällä 2014.


 

Puutarha on sinun.Tunne-ja-tila-esite_huhti_2014Aamukaste-Iltatee mainos

Sepän talon puutarha, ihan siinä Rauman kaupunginkirjaston vieressä, Alfredinkatu kolmosessa on käytössäsi kokokesän elokuun loppuun saakka. Lainaa kirja kirjastosta ja mene lukemaan se puutarhaan, pakkaa ystäviesi kanssapiknick-kori herkuilla ja mene puutarhaan, vietä lapsesi ristiäiset tai nimiäiset, järjestä muotinäytös, soita trumpettia paviljonkilavalla tai syö lounasevääsi puutarhassa… paikka on sinun.

Taiteilija-muotoilija Päivi Raivion toteuttamassa TUNNE+TILA puutarhainstallaatiossa koululaisten istuttamat syötävät kasvit kukkivat ja kasvavat, osa on vielä tulossa esiin paviljonkilaatikoihin kylvelyistä siemenistä. RSKL:n Valo-työpajalaiset käyvät kastelemassa kasveja, mutta sinäkin voit auttaa kitkemällä rikkaruohoja kasvien ympäriltä (kunhan tunnistat rikkaruohot).

Puutarhan perällä on myös kevään RaumArs-taiteilija Nikolina Butoracin kasviteos Äiti Maa, jonka kaksi muuta osaa sijaitsevat Seminaarin puutarhalla.

Elokuun puolivälissä 14–17.8 olet tervetullut sadonkorjuujuhlaan! Pop-up viikonloppuna tapahtuu, ohjelmassa mm. ohjausta köysimattojen tekemiseen, ranskalaiseen kudontaan, akvarellimaalaukseen, hennatatuointeihin sekä ravintolapäivä nautitaan intialaista ruokaa. Pop-up OHJELMA  PROGRAM in English.

TUNNE+TILA on osa Maaseudun Sivistysliiton Paikan tuntu -hanketta. Yhteistyössä RaumArs, Seminaarin puutarha ja Rauman Seudun Katulähetys.

Kuvat Hannele Kolsio ja Päivi Raivio.