Kuvataiteen päivä Raumalla

Suomen Kuvataiteen päivänä 10.7.2015 raumalaiset ja lähialueiden taiteilijat avaavat työhuoneensa ja galleriansa kävijöille koko päiväksi. Lisäksi ohjelmassa on mm. näyttelyjen avajaisia, opastuskierroksia sekä monenlaista toimintaa akvarellimaalauksesta yhteisöllisiin kuvataidetyöpajoihin.

Sepän talossa 10.-22.7. esillä näyttely, jonka taiteilijoina Kirsi Backman, Katariina Mannio, Maritta Nurmi, Tiina Salo-Devries ja Leena Vainio. RaumArs-taiteilijavierasohjelman berliiniläinen residenssitaiteilija Chaveli Sifre toteuttaa kävijöitä osallistavan Tuoksun tuntu tuoksujenkeruuprojektinsa talon puutarhassa.

Suomen Kuvataiteen päivää on vietetty vuodesta 2004 lähtien heinäkuun 10. päivänä, Helene Schjerfbeckin syntymäpäivänä, Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen aloitteesta. Sen tavoitteena on saada 10.7. vakiintuneeksi liputuspäiväksi sekä korostaa kuvataiteen merkitystä ja vahvistaa sen arvostusta suomalaisessa kulttuurielämässä.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään kuvataiteen pariin!

Lataa itsellesi alla olevista linkeistä kartta tai nappaa se mukaasi jostain tapahtumapäivän kohteesta, keskustan kahvilasta, kirjastosta, museolta…

Kuvat H.Kolsio

Vastaa

Your email address will not be published / Required fields are marked *